Het Traandeelhouderschap: een financiële en sociale verbintenis met Circus Treurdier.

Traandeelhouder
Door Traandeelhouder te worden ondersteunt u al vanaf €5 per maand een groep ondernemende muziektheatermakers en wordt u onderdeel van de almaar groeiende Treurdiercommunity. Lees hier wat we met uw bijdrage doen en wat u daar allemaal voor terug krijgt. 

GrootTraandeelhouder
Vanaf €1000,- of meer per jaar bent u GrootTraandeelhouder. Via deze link vindt u meer informatie en leest u de voordelen van het Groot Traandeelhouderschap. 

Eenmalige gift
Het kan zijn dat u (nog) geen Traandeelhouder wilt worden, maar ons wel graag wilt steunen, dan doet u ons ook een groot genoegen met een eenmalige donatie.

Melancholist
We worden ook heel blij van een paar extra handen. Deel jij graag je tijd en expertise met ons, meld je dan aan als Melancholist (vrijwilliger van Circus Treurdier). Stuur een e-mail naar traandeelhouders@circustreurdier.nl en dan nemen we contact met je op.

Ja,

Ik word traandeelhouder

  maandelijks   

   

  Ja,

  ik doneer eenmalig

   eenmalig   ANBI Status

   Stichting Circus Treurdier
   Bataviastraat 24 – 2.13
   1095 ET  Amsterdam
   www.circustreurdier.nl
   info@circustreurdier.nl
   RSIN: 820359282

    

   Bestuurssamenstelling
   Heleen Ririassa (voorzitter)
   Jacobine van de Vloed (penningmeester)
   David Lucieer (secretaris)
   Ria Marks
   Sarah Sylbing

    

   Beloningsbeleid
   Het bestuur werkt onbezoldigd.

    

   Statutaire naam
   Stichting Circus Treurdier


   Statutaire doelstelling
   Het creëren, ontwikkelen en produceren van theaterproducties, muziekproducties, film- en televisieproducties, alsmede producties voor andere kanalen zoals – doch niet uitsluitend – internet en boekuitgaven.

   Circus Treurdier is door de belastingdienst aangewezen als culturele ANBI. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

    

   Klik hier voor de statuten van Stichting Circus Treurdier.

   Klik hier voor het jaarverslag van 2022.

    

    

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief!