Het Eeuwige Nachtcafé

Op 3, 4, 5 en 10, 11, 12 september 2009 organiseerde Circus Treurdier in de kleine zaal van Theater Bellevue de nachtclub van het Amsterdam Fringe Festival.

Zes avonden lang openden wij de deuren van Het Eeuwige Nachtcafé. Daar kon je van 21u tot 1u binnenlopen om te kijken naar allerlei acts, performances en live-muziek, terwijl je bier, wijn, fris of iets sterks bestelde bij het eeuwige personeel.

Ergens in het universum leeft ieder moment voor eeuwig voort.

Zowel de leuke dingen als de nare. Die saaie receptie waar je als kind rondliep omdat je ouders daar moesten zijn. Daar ben je nog steeds. Ergens in de kosmos verveel je je nog steeds tussen de glazen jus d’orange en kaashapjes. Voor eeuwig.

Ergens duurt je eerste kus eeuwig voort. De eerste vonk van je eerste verliefdheid. En ergens aan een eeuwige tafel doe je voor altijd eindexamen. Je gaat voor altijd voor het eerst naar school, en je studeert altijd en eeuwig af.

Ieder moment bestaat tot in het oneindige, het verdwijnt nooit.

Je zit voor eeuwig aan je eerste biertje en voor altijd aan je laatste borrel.

Er zit een konijn aan de bar, hij klaagt over het rookverbod. Naast hem zit een man die had beloofd vanavond niet te drinken. We wachten op de laatste ronde.

Lees meer +

Credits

Tekst & spel
Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen, Thomas Spijkerman, Jeroen Gunning, Sjaan Duinhoven, Maarten Heijmans, Pepijn Schoneveld, Lottie de Bruijn, Annemaaike Bakker, Wouter de Jong

Band
Wilko Sterke, Tjeerd Gerritsen

Regie
Jan-Paul Buijs, Jeroen Gunning, Thomas Spijkerman

Decor & kostuums
Janne Sterke

Lichtontwerp
Tom Bakker

Producties
Paul de Haas

Foto
Tom Bakker

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!