De Nachtmis 2010

Voor de derde achtereenvolgende maal organiseerde Muziektheatergezelschap Circus Treurdier op 24 December 2010 de Circus Treurdier Nachtmis.

Er was een groot Circus Treurdier Kerstkoor dat ‘de psalmen van onze tijd’ ten gehore bracht en de Preek werd gehouden door theatermaker, cabaretier, schrijver en pamflettist Johan Fretz. Achteraf was er glühwein om de harten te verwarmen voor het Midwinterfeest, dat tot in de vroege uurtjes plaatsvond in de foyer van het Rozentheater.

De Circus Treurdier Nachtmis is een niet-religieuze Nachtmis waarin de makers van Circus Treurdier op zoek gaan naar een nieuwe vorm van samenzijn en zingeving, maar zonder de christelijke context. De zangers, muzikanten, schrijvers en spelers van Circus Treurdier bundelen hun krachten om met Treurdieriaanse liederen en verhalen het Kerstfeest in te luiden.

Lees meer +

Corpus Christi Carol

Why Do We Live

Credits

Spelers & makers
Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen, Thomas Spijkerman, Jeroen Gunning

Preek
Johan Fretz

Arrangementen
Tjeerd Gerritsen, Wilko Sterke

Band
Arjen de Bock, Frank van Kasteren, Victor van Woudenberg, Jan Teertstra

Koor
Annemaaike Bakker, Lieke van den Broek, Christanne de Bruijn, Sjaan Duinhoven, Tjeerd Gerritsen, Karlijn Hamer, Freek den Hartogh, Britte Lagcher, Hanneke Last, Yentl Schieman, Bas Sligting, Imke Smit, Jip Smit, Thijs Steenkamp

Productie
Thomas Spijkerman, Paul de Haas

Poster
Joost de Haas

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!